Hozzávalók: 65 dkg liszt, 5 egész tojás, 30 dkg mézpótló, 25 dkg glukonon, 2 kk. sütőpor, késhegynyi szódabikarbóna.
Elkészítés: A lisztet 2 tojással, a mézpótlóval, 15 dkg glukononnal, 3 tojás sárgájával, a sütőporral és a szódabikarbónával összegyúrjuk, és egy órát pihentetjük. Ezután vékonyra kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélalt tepsibe helyezzük. Hirtelen sütjük!
Közben elkészítjük a mázat: 3 tojás habját 10 dkg glukononnal keményre felverjük. Amikor már sűrű és az edényhez tapad, akkor jó.
A kisült puszikat nagyobb tálban jól beleforgatjuk, majd visszatesszük őket a sütőbe, míg rájuk nem szárad a máz.