Hozzávalók: 4 tojás, 22 dkg light margarin, 60 dkg Canderel, 3 dl 1,5 %-os tej, 6 dkg kakaópor, 20 dkg liszt, 1 csg. sütőpor.
Elkészítés: A 4 tojás sárgáját, 12 dkg margarint, 20 dkg Canderelt összekeverjük, majd hozzáadunk 3 dl tejet, 3 dkg kakaót, 20 dkg lisztet, és 1 csg. sütőport. Ezeket jól összedolgozzuk, majd kikent, kilisztezett tepsibe tesszük és megsütjük.
A 4 tojás fehérjét 20 dkg Canderellel jó keményre felverjük. A megsült tésztára kenjük és megszárítjuk. Ezt követően a következő mázzal vonjuk be a süteményt:
20 dkg Canderelt 5 ek. vízzel felfőzünk, a tűzről levéve hozzáadunk 3 dkg kakaót, elkeverjük és még langyosan hozzáadunk 10 dkg margarint.