Hozzávalók:
- Tésztához: 7 tojás fehérje, 25 dkg Canderel, 10 dkg kókuszreszelék, 6 kanál liszt.
- Krémhez: 7 tojás sárgája, 1 dl feketekávé, 2 kanál kakaó, 3 kanál liszt, 20 dkg Canderel, 1 light margarin.
- Mázhoz: 10 dkg light margarin, 2 kanál kakaópor, 2 kanál Canderel.
Elkészítés:
- Tészta: A tojásfehérjét a Canderellel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a lisztet és az egészet jól összedolgozzuk. Az így kapott tésztát kikent tepsiben, előmelegített sütőben készre sütjük.
- Krém: A tojások sárgáját, a kávét, kakaóport, lisztet és a Canderelt sűrűre felfőzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint és rekenjük a tésztára.
- Máz: A hozzávalókat lassú tűz felett jól elkeverjük és a sütemény tetejére simítjuk.