Hozzávalók: 30 dkg glukonon, 1 dl kávé, 5 tojás, 17 dkg liszt, csipetnyi só, 20 dkg light margarin, 15 dkg darált dió, 3 ek. rumaroma, a díszítéshez megtisztított dióbél.
Tészta: A kávéban feloldjuk az édesítőt. Az 5 tojás fehérjét kemény habbá verjük, majd apránként belekeverjük a kávés édesítőt is. Ezután egyenként belekeverünk 3 tojássárgáját, végül beleforgatjuk a sóval elkevert lisztet. közepes nagyságú, sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. Közepes hőfokon megsütjük, és még forrón deszkára borítjuk.
Krém: 2 tojássárgáját a margarinnal és 10dkg glukononnal habosra keverjük, hozzáadjuk a rumaromát és a darált diót, majd az egészet addig keverjük, amíg habos massza nem lesz belőle.
A kihűlt tésztát keresztben kettévágjuk és megkenjük a diókrémmel. A tetejét is megkenjük, majd a dióbéllel tetszés szerint díszítjük.