Hasznosak ezek a női magazinok, csak úgy ontják az információt. Segítségükkel az ember lánya többet meg tudhat a fodrásznál ülve, mint egy hét alatt az iskolapadban.

Szóval a cikkben, amiről szó van egy 47 éves, több éve cukorbeteg férfi mondja el tapasztalatait a HRI-vitalion nevű készítménnyel kapcsolatban. Elmondása szerint a cukorbetegség miatt érelzáródás alakult ki a nyakában és mindkét lábában, az egyik lába elfekélyesedett. Mint mondja, a gyógyulás reményében mindent kipróbált, ami útjába akadt, rengeteg gyógyszert írt fel neki az orvos, és számos kezelésen esett át, de semmi nem használt. Iszonyú fájdalmai voltak és orvosok már műtéttel fenyegették, amikor gyógyszerész édesanyja ajánlására elkezdte szedni a fent említett étrendkiegészítőt.

Ezután jelentős javulásról számol be. A fekély a lábán visszahúzódott, majd teljesen elmúlt, és elmúltak a fájdalmak is, így műtétről már szó sincs. És ha mindez nem lenne elég: az orvosnál a mérési eredmények megdöbbentően jók lettek, ezért még az inzulinadagját is csökkenthette az évek óta tartó napi több szúrásról napi egyre.

Persze én is, mint sokan közülünk, fenntartásokkal fogadom már a csodaszerekről szóló történeteket, de aztán eszembe jut, hogy miért akarna ez az ember félrevezetni, mi érdeke fűződne hozzá? Pénzért? Biztos van ilyen, de ez a férfi fényképpel, névvel vállalta ezt a sztorit (ráadásul a kép alapján olyan becsületes kinézetű), szóval én hajlamos vagyok hinni neki.

Mellette szól az is, hogy utánanéztem a neten és valóban sok jót írnak erről a készítményről. Az ára egyébként elég húzós, majdnem 5.000 Ft/50 db és napi 2 szemet kell bevenni, de ha tényleg ilyen hatásos, akkor bőven megéri.
Én mindenesetre erősen gondolkozom rajta, hogy kipróbálom.

Ha valaki már próbálta, megköszönném, ha leírná a tapasztalatait!

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.24. 07:32 Szólj hozzá!

Címkék: cukorbetegség

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr462105618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása