Hozzávalók: 20 dkg light margarin, 15 dkg fruktóz, 1 tk. vanília aroma, 3 tojás, 1 alma, 1 bögre (kb. 2 dl-es) liszt, 1 tk. sütőpor.
Elkészítés: A margarint a fruktózzal és a vanília aromával kikeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat és belekeverünk egy reszelt almát. Belerakjuk a lisztet és a sütőport is, majd jól összedolgozzuk.
A tésztát kivajazott, papírral bélelt tortaformába tesszük, befedjük vajazott alufóliával, amit lekötözünk. Az egészet egy nagy tepsibe tesszük, melyet félig felöntünk forró vízzel. 190 fokon megsütjük (kb. másfél óra), majd kivesszük a vízből és 20 percig pihentetjük.
Végül egy tálcára borítjuk és a tetejére friss gyümölcsöt szórunk.