Hozzávalók: 6 tojás, 40 dkg glukonon, 18 dkg darált dió, 10 dkg liszt, fél csg. sütőpor, késhegynyi szódabikarbóna, 20 dkg light margarin, 1 csg. DIABETA diabetikus vaníliás cukor, 1 adag kávé, 1 pici rumaroma (elhagyható)
Tészta: 6 tojás fehérjét kemény habbá verünk 20 dkg glukononnal. A habhoz keverünk 6 tojássárgáját, 6 kanál forró vizet, a darált diót, a lisztet, sütőport és a szódabikarbónát. Ezeket összedolgozzuk, majd közepes tűzön megsütjük.
Krém: 20 dkg glukonont kikeverünk a margarinnal, vaníliás cukorral és 2 tojás sárgájával. Folytonos keverés mellett hozzáadunk 1 adag forró kávét és egy kis rumaromát.
Az így elkészült krémet a megsült tésztán egyenletesen eloszlatjuk, majd a tetejére mazsolát szórunk.
Mazsola helyett használhatunk édesítőszeres vízben megfőzött narancshéjat felkockázva.