Hozzávalók: 20 dkg darált dió (vagy dejó), 20 dkg diabetikus darált keksz, 40 dkg Canderel, 2 púpozott ek. kakaó, 1 ek. diabetikus barack lekvár, pici rumaroma(elhagyható), 5 dkg kókuszreszelék, 10 dkg light margarin.
Barna tészta: A diót összekeverjük 10 dkg darált keksszel, 30 dkg Canderellel, a kakaóval, baracklekvárral és ízlés szerint egy kis rumaromával. Ezeket jól összedolgozzuk, majd az így kapott tésztából 30-35 db dió nagyságú golyót készítünk. A golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk, majd citromfacsaróba nyomkodjuk. Az így kialakított cikcakkos mélyedésekbe fogjuk majd belenyomkodni a fehér tésztát.
Fehér tészta: Összegyúrunk 10 dkg darált kekszet, 10 dkg light margarint, 5 dkg kókuszreszeléket és 10 dkg Canderelt. Megtöltjük vele a golyókat és kisütjük.