Hozzávalók: 20 dkg darált dió (vagy dejó), 20 dkg diabetikus darált keksz, 40 dkg Canderel, 2 púpozott ek. kakaó, 1 ek. diabetikus barack lekvár, pici rumaroma(elhagyható), 5 dkg kókuszreszelék, 10 dkg light margarin.

Barna tészta: A diót összekeverjük 10 dkg darált keksszel, 30 dkg Canderellel, a kakaóval, baracklekvárral és ízlés szerint egy kis rumaromával. Ezeket jól összedolgozzuk, majd az így kapott tésztából 30-35 db dió nagyságú golyót készítünk. A golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk, majd citromfacsaróba nyomkodjuk. Az így kialakított cikcakkos mélyedésekbe fogjuk majd belenyomkodni a fehér tésztát.

Fehér tészta: Összegyúrunk 10 dkg darált kekszet, 10 dkg light margarint, 5 dkg kókuszreszeléket és 10 dkg Canderelt. Megtöltjük vele a golyókat és kisütjük.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:08 Szólj hozzá!

Címkék: canderel

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr522077145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása