Hozzávalók: 3 db tojás, 6 csepp Stevia szirup, 4 dkg liszt, 1 dkg szójaliszt,  ½ citrom reszelt héja, 3 dkg diabetikus sárgabarack dzsem, 25 dkg alma, 1 g fahéj, 5 g diabetikus vaníliás cukor, 1 dkg Canderel, 5 dkg darált dió.

Tészta: A tojásokat a liszttel, szójaliszttel, Stevia sziruppal összedolgozzuk, majd a tésztát előmelegített sütőben kb. 180 fokon megsütjük.

Almapüré: Az almákat lereszeljük, majd hozzákeverjük a fahéjat, a diót és a vaníliás cukrot.

A megsült piskótalapot sárgabarack dzsemmel megkenjük, ráhalmozzuk az almapürét, felcsavarjuk és miután kihűlt rézsútosan szeleteljük. A tetejére Canderelt szórunk.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:12 Szólj hozzá!

Címkék: stevia

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr82077162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása