Hozzávalók: 14 dkg light margarin, 3 tojás sárgája, 1 egész tojás, 10 dkg glukonon, 2 ek. rum (vagy aroma), 6 ek. 1,5 %-os tej, 23 dkg liszt, 1 csg. sütőpor, 1 csg. diabetikus vaníliás cukor.

 

Elkészítés: A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk egyesével a 3 tojás sárgáját, az 1 egész tojást, a glukonont, kanalanként a rumot, a tejet, a lisztet és a sütőport és addig keverjük, míg a kezünkről leválik a tészta.

Kikent, kilisztezett kuglófformában egyenletesen eloszlatjuk és előmelegített sütőben, közepes hőfokon megsütjük.

Még melegen meghintjük a tetejét a diabetikus vaníliás cukorral.

Szerző: cukrosneni  2010.08.03. 07:24 Szólj hozzá!

Címkék: glukonon

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr562194822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.