Hozzávalók:

- Tésztához: 7 tojás fehérje, 25 dkg Canderel, 10 dkg kókuszreszelék, 6 kanál liszt.

- Krémhez: 7 tojás sárgája, 1 dl feketekávé, 2 kanál kakaó, 3 kanál liszt, 20 dkg Canderel, 1 light margarin.

- Mázhoz: 10 dkg light margarin, 2 kanál kakaópor, 2 kanál Canderel.

Elkészítés:

-          Tészta: A tojásfehérjét a Canderellel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a lisztet és az egészet jól összedolgozzuk. Az így kapott tésztát kikent tepsiben, előmelegített sütőben készre sütjük.

-          Krém: A tojások sárgáját, a kávét, kakaóport, lisztet és a Canderelt sűrűre felfőzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint és rekenjük a tésztára.

-          Máz: A hozzávalókat lassú tűz felett jól elkeverjük és a sütemény tetejére simítjuk.

 

Szerző: cukrosneni  2010.08.02. 07:18 Szólj hozzá!

Címkék: canderel

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr792192506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.