Hozzávalók: 3 dkg light margarin, 20 dkg glukonon, 2 ek. mézpótló,2 dl 1,5 %-os tej, csipet só, ¼ kg liszt, 1 csg. sütőpor, 1 tojás, darált dió a tetejére.

Elkészítés: A margarint a glukononnal, mézpótlóval, tejjel és a csipet sóval felfőzzük. A lisztet a sütőporral és a tojással elkeverjük és a felfőzött masszához adjuk. Ezeket jól elkeverjük, majd kikent tepsibe tesszük, megszórjuk a tetejét a darált dióval és megsütjük. Kihűlést követően szeleteljük.

Szerző: cukrosneni  2010.06.30. 08:46 Szólj hozzá!

Címkék: glukonon

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr532120102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.