Hozzávalók: 5 db zsemle, 15 dkg sovány tehéntúró, ½ dl 10 %.os tejföl, 8 dkg Canderel, 1 dkg diabetikus vaníliás cukor, 2 dkg light margarin, ½ l 1,5 %-os tej, 1 db citrom reszelt héja.

Elkészítés: A zsemlék tetejét levágjuk, kiszedjük a belsejüket. A tejbe belekeverünk 3 dkg Canderelt és belemártjuk a zsemléket. A túrót a zsemlék kivájt belsejével áttörjük és belekeverjük a maradék hozzávalókat. Miután jól összedolgoztuk, beletöltjük a zsemlékbe. A megtöltött zsemlékkre visszahelyezzük a tetejüket, majd kikent tepsibe helyezve pirosra sütjük őket. Vaníliás cukorral elkevert Canderellel meghintve tálaljuk.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:16 Szólj hozzá!

Címkék: canderel

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr982077173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.