Hozzávalók: 75 dkg alma, 12 dkg tofu, 12 dkg sovány túró, 1 db citrom, 1 dkg diabetikus vaníliás cukor, 3 dkg mazsola, 2 dkg light margarin, 1 db tojás, 1,5 dkg fruktóz.

Elkészítés: Az almákat megmossuk, lecsepegtetjük és kivájjuk a magházukat. A túrót és a tofut összetörjük, majd eldolgozzuk a citrom lereszelt héjával és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a margarint, a tojás sárgáját, a mazsolát és a fruktózt is. Jól összekeverjük, majd a tojásfehérjéből készült kemény habbal fellazítjuk. Az így elkészült tölteléket az almákba töltjük és forró sütőben megsütjük.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:18 Szólj hozzá!

Címkék: fruktoz

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr532077177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.