Hozzávalók: 4 db tojás, 7 dkg fruktóz, 20 dkg light margarin, 16 dkg liszt, 10 dkg natúr müzli, 10 dkg szezámmag, 8 dkg diabetikus gyümölcslekvár.

Elkészítés: A tojások sárgáját a fruktózzal kikeverjük, és hozzáadjuk a margarint. Hozzákeverjük az előzőleg kemény habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet és a müzlit. Tortaformába helyezzük és közepes hőfokon készre sütjük. A torta szélét lekvárral megkenjük és sűrűn megszórjuk szezámmaggal.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:17 Szólj hozzá!

Címkék: fruktoz

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr642077175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.