Hozzávalók: 15 dkg kukoricadara, 3 dl 1,5%-os tej, 3 dkg light margarin, 13 csepp Stevia szirup, 3 dkg mazsola, 3 dkg diabetikus vaníliás cukor, 3 db tojás, 15 dkg mák, 15 dkg diabetikus sárgabarackdzsem.

Elkészítés: A kukoricadarát a tejben megfőzzük, majd ha kihűlt hozzákeverjük a Steviát, a vaníliás cukrot, az áztatott mazsolát és a tojások sárgáját. Ezt követően lazán beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kikent tepsiben, közepes hőfokon megsütjük. A kihűlt tésztát félbevágjuk és megtöltjük őrölt mákkal összekevert sárgabarackdzsemmel. A tetejét édesítővel megszórhatjuk.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:15 Szólj hozzá!

Címkék: stevia

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr132077168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.