Hozzávalók: 5 dkg liszt, 5 dkg light margarin, 4 dkg fruktóz, 5 db tojás, 3 dl light tejszín, 50 dkg eper.

Elkészítés: A margarint a fele fruktózzal és a tojássárgákkal kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és a lisztet. Ezután lazán beleforgatjuk a maradék fruktózzal kemény habbá vert tojásfehérjéket. Margarinnal kikent palacsintasütőbe ujjnyi vastag réteget öntünk és az egyik oldalát megsütjük. A másik felére ráhalmozzuk az epret és összehajtjuk. Tányérokra rakva, édesítővel meghintve tálaljuk.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:13 Szólj hozzá!

Címkék: fruktoz

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr562077164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.