Hozzávalók: 12 dkg liszt, 2 db tojás, 3 dl 1,5 %-os tej, 4 dkg DIABET mézpótló, egy csipet só, 10 dkg darált dió, 3 dkg Canderel, 2 dkg mazsola, 1 dkg diabetikus vaníliás cukor, 1 dl olíva olaj, 1 db citrom reszelt héja.

Palacsintatészta: A lisztet a tojással és a tejjel simára keverjük és palacsintasütőben felforrósított olajon vékony palacsintákat sütünk belőle.

Töltelék: Kb. 2 dl vizeta mézpótlóval és a mazsolával összeforralunk, majd állandó keverés mellett hozzáadjuk a diót. Csipetnyi sóval, diabetikus vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal ízesítjük.

A töltelékkel a palacsintákat megkenjük és háromszög alakúra hajtjuk. Tálaláskor tetejüket megszórjuk Canderellel.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:22 Szólj hozzá!

Címkék: canderel

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr242077188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.