Hozzávalók: 4 db tojás, 8 dkg fruktóz, 15 dkg liszt, 1 dkg light margarin, 1 dkg diabetikus vaníliás cukor, 1 db citrom, 30 dkg cseresznye.

Elkészítés: A cseresznyét kimagozzuk, kevés édesítővel megszórjuk és állni hagyjuk. A tojások sárgáját a fruktózzal és a vaníliás cukor felével habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét, a citrom lereszelt héját és óvatosan összekeverjük. Kivajazott tűzálló tálba, vagy tepsibe töltjük. A tetején egyenletesen eloszlatjuk a lecsurgatott cseresznyét. Közepes hőfokon megsütjük (kb. fél óra). A sütőből kivéve megszórjuk a tetejét vaníliás cukorral, majd felkockázzuk.

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:20 Szólj hozzá!

Címkék: fruktoz

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr842077183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.