Tészta: 30 dkg lisztet, 6 dkg light margarint, 10 dkg Canderelt, 1 dkg szalalkálit, 1 tojást,és  0,5 l 1,5 %-os tejet összegyúrunk. A tésztából tepsi hátán 3 lapot sütünk.

Töltelék: 2 ek. lisztből és 2 dl 1,5 %-os tejből sűrű krémet főzünk. Hozzákeverünk 1 csg. diabetikus vaníliás cukrot, 15 dkg light margarint, 1 citrom levét és lereszelt héját.

A kisült lapokat a krémmel megtöltjük, majd ha már kihűlt a tetejét Canderellel megszórjuk

 

Szerző: cukrosneni  2010.06.12. 22:04 Szólj hozzá!

Címkék: canderel

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr352077133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.